Jedáleň Ekonóm

Jedálny lístok na štvrtok 28.3.

Jedlo
Polievka boršč 1, 7-0, 33 l
Pečené kuracie stehno s plnkou (240g), ryža (200g), kompót (1, 3, 7)
Bravčový tokáň na červenom víne (120g), tarhoňa (200g), šalát (100g) (1, 3, 7)
Bryndzové pirohy s kyslou smotanou (400g) (1, 3, 7)
Rizoto na indický spôsob s kuracím mäsom (400g), šalát
Pizza - vegetariánska s listovým špenátom, syr (350g) (1, 7)
Šalát listový miešaný s gril.kur.rezančekami (250g) (7)
Bravčový steak / 120 / dijónska omáčka / 2dl / zemiaky / 200 /
Pene s kuracím mäsom / 350 / šalát / 150 /
Vyprážaný kurací špíz so šun.a syr. / 130 / zemiaky / 200 / tatár.omáčka / 050 /
Bageta fran.syr, šunka, džus, M (3)
Pizza rôzna, nápoj
Zeleninová miska s kuracím mäsom (220g
obložený burger kurací 100g v žemli originál 86 g
Informácie o jedálni Jedalen-eat-and-meet

Lokalita

Euba - Prístavná č. 8

Otváracie hodiny

Pondelok:11:00-13:30
Utorok:11:00-13:30
Streda:11:00-13:30
Štvrtok:11:00-13:30
Piatok:11:00-13:30
Sobota:zatvorené
Nedeľa:zatvorené

Popis

Platbu za jedlo je možné realizovať elektronicky, prostredníctvom ISIC karty cez stravovací systém CardPay, na základe zálohovej platby v hotovosti v pokladni ŠJ EU v Bratislave na Dolnozemskej ceste 1, alebo elektronickým bankovým prevodom. Peniaze na stravovanie vkladané prostredníctvom elektronického bankového prevodu - internet banking sú pripísané na stravovací účet až do 3 dní, teda nie okamžite.

Komentáre

Webová stránka

jedalen.euba.sk/

Naspäť na prehľad jedální

O projekte Pohar
HladnýŠtudent.sk je web pre všetkých hladných študentov, ktorí si chcú vybrať tie najlepšie jedlá na stravovanie. Projekt obsahuje jedálne lístky všetkých významných študentských jedálnína Ekonomickej univerzite, na Mlynoch a v budúcnosti pribudnú jedálne aj z iných oblastí.