Jedáleň Ekonóm

Jedálny lístok na štvrtok 28.3.

Jedlo
Polievka boršč 1, 7-0, 33 l
Pečené kuracie stehno s plnkou (240g), ryža (200g), kompót (1, 3, 7)
Bravčový tokáň na červenom víne (120g), tarhoňa (200g), šalát (100g) (1, 3, 7)
Bryndzové pirohy s kyslou smotanou (400g) (1, 3, 7)
Rizoto na indický spôsob s kuracím mäsom (400g), šalát
Pizza - vegetariánska s listovým špenátom, syr (350g) (1, 7)
Šalát listový miešaný s gril.kur.rezančekami (250g) (7)
Bravčový steak / 120 / dijónska omáčka / 2dl / zemiaky / 200 /
Pene s kuracím mäsom / 350 / šalát / 150 /
Vyprážaný kurací špíz so šun.a syr. / 130 / zemiaky / 200 / tatár.omáčka / 050 /
Bageta fran.syr, šunka, džus, M (3)
Pizza rôzna, nápoj
Zeleninová miska s kuracím mäsom (220g
obložený burger kurací 100g v žemli originál 86 g
Informácie o jedálni Jedalen-eat-and-meet

Lokalita

Euba - Prístavná č. 8

Otváracie hodiny

Pondelok:11:00-13:30
Utorok:11:00-13:30
Streda:11:00-13:30
Štvrtok:11:00-13:30
Piatok:11:00-13:30
Sobota:zatvorené
Nedeľa:zatvorené

Popis

Platbu za jedlo je možné realizovať elektronicky, prostredníctvom ISIC karty cez stravovací systém CardPay, na základe zálohovej platby v hotovosti v pokladni ŠJ EU v Bratislave na Dolnozemskej ceste 1, alebo elektronickým bankovým prevodom. Peniaze na stravovanie vkladané prostredníctvom elektronického bankového prevodu - internet banking sú pripísané na stravovací účet až do 3 dní, teda nie okamžite.

Komentáre

Naspat Naspäť na prehľad jedální

Webová stránka

jedalen.euba.sk/

O projekte Pohar
HladnýŠtudent.sk je web pre všetkých hladných študentov, ktorí si chcú vybrať tie najlepšie jedlá na stravovanie. Projekt obsahuje jedálne lístky všetkých významných študentských jedální na Ekonomickej univerzite, na Mlynoch a v budúcnosti pribudnú jedálne aj z iných oblastí.